Nieuw!
CompanyInConcert@home Maak thuis je eigen band!
Impressies
IMG_5923
Recensies

De muziek workshops van Ron Tromp zijn écht een aanrader voor alle gelegenheden.

Robèr Dekker
Stichting Algemeen Opvangcentrum Purmerend

De Hooge Waerder

Van Accountant naar Rockbitch

Een prachtige voorjaarsdag was het, dus niet echt aanlokkelijk om de hele dag in een muziekstudio rond te hangen. Maar afspraak is afspraak. We werden heel gastvrij ontvangen door Ron met koffie, thee, koek of wat je maar wou. Met 12 personen een rockformatie creëren in een dag, wat een hilariteit. Vijf personen besloten om hun kunsten op de muziekinstrumenten uit te oefenen. Gekozen kon worden uit drums, basgitaar, gitaar, piano, orgel en natuurlijk de triangel. Drie personen bleven over om een songtekst te fabriceren. Bij de muzikanten werd hun ritmegevoel aardig op de proef gesteld. Ron is gelukkig een heel geduldige dirigent en heeft iedereen zijn muzikale talenten ten volle laten benutten.
Aan het eind van de middag werd alles tegelijk opgenomen.

Daarna, onder het genot van een lekker hapje en drankje, alles bij elkaar gemixed en voila, een nummer 1 hit was geboren…
En om alles nog professioneler te maken werd er een fotoreportage gemaakt door Frits de Beer voor de CD-hoes (en natuurlijk voor de promotie van de CD).
Aan het einde van de dag voelden wij ons een echte rockband en waren klaar om de fans tegemoet te treden.

We hebben een hele leuke dag gehad, veel gelachen, en vooral veel kwaliteiten bij elkaar ontdekt waarvan we nog niet op de hoogte waren.

Ron, ga zo door!

Team De Hooge Waerder
Alkmaar
Sander Brouwer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.