Nieuw!
CompanyInConcert@home Maak thuis je eigen band!
Impressies
IMG_3145
Recensies

Prima teambuilding onder deskundige leiding van Ron Tromp.
Ervaring bleek inderdaad niet nodig om je voor één avond een heuse popmuzikant te voelen.
Prachtig initiatief!
Wij komen zeker een keer terug.

Jan Greeuw Rabobank Alkmaar eo

Loodswezen Amsterdam

Wij hadden onlangs het idee om, in het kader van ‘teambuilding’ met het voltallige personeel muziek te gaan maken. De keuze viel op Company in Concert. Na het nuttigen van een heerlijke lunch splitsten we onze groep op in een zangkamp en een instrumentenkamp.

Op de melodie van het nummer ‘The Tide Is High’ van Blondie, wie kent het niet, werd door de zanggroep met verbluffend gemak een eigen tekst op papier gezet. De instrumentengroep begon intussen met het inspelen der instrumenten met behulp van gekleurde stickers op de juiste akkoorden, tenslotte moet muzikaal talent wel eens een beetje geholpen worden…
Na wat gepruts, gerepeteer en vooral veel gelach, werd de melodie ingespeeld door de collega’s op de basgitaar, gitaar, keyboards en drum en vierstemmig ingezongen door het zangkamp, met hier en daar een solo. De professionele begeleiding wist ons allemaal met heel veel geduld naar een hoger niveau te tillen. Een paar dagen later kregen we de CD met het resultaat. X-factor kandidaten watch out! Het eindresultaat zal zijn weerga niet kennen in de hitlijsten!

Het is ontzettend leuk om op deze manier je collega’s te leren kennen. Als je muziek maakt word je gedwongen om over een zekere drempel heen te stappen. Blijkt de jongen van de postkamer opeens een stuk meer in zijn mars te hebben dan iedereen voor mogelijk hield en moest de directeur plots zijn meerdere bekennen. Door het maken van muziek wordt je spelenderwijs nader tot elkaar gebracht. Wij hebben in de afgelopen jaren al een aantal keer een teambuildingdag georganiseerd. Soms waren die dagen erg theoretisch. Deze sessie was heerlijk ontspannen en is wat ons betreft een aanrader voor iedereen die het nuttige met het aangename wil verenigen. Wij hebben er in ieder geval nog weken lol om gehad.

De geweldige dag werd afgesloten met een borrel en een etentje.

Willem Bentinck
Voorzitter
Loodswezen Amsterdam – IJmond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.