Nieuw!
CompanyInConcert@home Maak thuis je eigen band!
Impressies
IMG_3147
Recensies

Wat hebben we een
fantastische middag gehad! Jullie workshop is een ontzettende leuke
manier om een keer een instrument in je handen te houden. Marion van Haaster Huisartsengroep Brielle

Marion van Haaster
Huisartsengroep Brielle

Quaesitor

 

 

 

 

 

 

 

 

We wisten het niet! We wisten écht niet dat er een popster in ons zat! Sterker nog; als sommigen van ons hadden geweten dat we samen muziek gingen maken, had een span paarden ze nog niet erheen kunnen sleuren..

Maar we waren er nou eenmaal, en er was echt geen weg meer terug. We namen allemaal maar een drankje tégen de schrik en vóór het whisky-effect.

Dus aan de slag met Ron en Astrid, die ons begeleidden en ons op gemak stelden. Even roffelen op het drumstel, wie speelt de basgitaar, wie gaat op toetsen?

Toch wel leuk…We kregen er zin in, niet in het minst door de relaxte en duidelijke uitleg van onze mentors in muziek.

De muziekbladen met kleurtjes gaven ons houvast, en na wat oefenen in twee groepjes durfden we het allemaal aan. Eind van de middag stonden ‘The tide is high’ (Blondie dus) en ‘Rocking all over the World’ (Status Quo) strak op de band. We voelden ons zo rock & roll dat we acuut zin kregen om handtekeningen uit te gaan delen. Zelfs de stilsten onder ons lieten zich die dag van hun muzikaalste kant zien. Àllemaal hebben we gezongen, àllemaal hebben we een instrument bespeeld. Eigenlijk waren we best trots op wat we in een middagje met wat hulp en een beetje inzet allemaal konden bereiken, en wat hadden we lol gehad met z’n allen!

De week daarop betrapten we elkaar nog wel eens op het neuriën van een refreintje, en één van de collega’s had zich ineens een cool kapsel aangemeten. Dát ging wel weer over, maar wat bleef is de herinnering aan een superleuke, gezellige, originele, rocky middag samen. Niet moeilijk, niet eng, alleen maar leuk en gezellig. Dóen zo’n sessie!

 

Aanbevolen door alle bandleden van Quaesitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.