Nieuw!
CompanyInConcert@home Maak thuis je eigen band!
Impressies
IMG_5923
Recensies

Wat hebben we een
fantastische middag gehad! Jullie workshop is een ontzettende leuke
manier om een keer een instrument in je handen te houden. Marion van Haaster Huisartsengroep Brielle

Marion van Haaster
Huisartsengroep Brielle

Rabobank Alkmaar eo

Rabobank Alkmaar eo

Rabobank Alkmaar

Rabobank Alkmaar eo

Rabobank Alkmaar eo

Na het succes van vorig jaar besloot PV Bankroest van Rabobank Alkmaar weer twee avonden voor Company in Concert te gaan.

Bij aankomst stond de hele setting al klaar met mooie verlichting en tal van instrumenten. Ieder instrument was voorzien van kleuren zodat een ieder wist wat hij of zij moest doen.

Nadat de kelen gesmeerd waren met koffie en thee en iedereen voorzichtig even een jengeltje maakte, werden we gesplitst voor het serieuze werk. Een zangcoach nam de verantwoording voor de zangkwaliteit en de anderen speelden met Ron instrumentaal het liedje in. Daarna kwamen we samen om er wat van te maken. Het is onwijs leuk om met je collega’s samen een liedje in te spelen. Tussendoor is het veel lol maar ook serieus werken, je wilt natuurlijk wel een goed nummertje neerzetten! Al met al was het eindresultaat van ons Rocking all over the World geslaagd en hebben we het aan het einde van de avond al geluisterd. De week erna kregen we de cd met de ingespeelde nummers. Deze zag er zeer professioneel uit, hij zou zomaar in de cd stores kunnen komen te liggen :)
Volgend jaar weer!!

Marloes Rienstra
Rabobank Alkmaar e.o.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.