Nieuw!
CompanyInConcert@home Maak thuis je eigen band!
Impressies
afdelingsuitje 2013 (73)
Recensies

Prima teambuilding onder deskundige leiding van Ron Tromp.
Ervaring bleek inderdaad niet nodig om je voor één avond een heuse popmuzikant te voelen.
Prachtig initiatief!
Wij komen zeker een keer terug.

Jan Greeuw Rabobank Alkmaar eo

“BIS IS IT”, Rabobank Nederland

 

Op een zonnige, frisse dinsdagmiddag, midden tussen de weilanden in een onverwarmde schuur bij de heer en mevrouw Scholman, werd het duidelijk: we gingen met elkaar muziek maken. Muziek brengt verbinding. Zoals Barry zei: “Muziek is emotie. Door het te ondergaan maken we verbinding. Net als een project moet je met elkaar samenwerken, luisteren, aanvullen, en soms een stapje terug doen. Pas dan ontstaat er een volwaardige compositie. Samen sterker dan de som der delen.”

Onder leiding van twee professionele muzikanten werden er twee groepen gevormd. De ene helft van het gezelschap ging de stembanden opwarmen en een tekst leren, de andere helft kreeg aanwijzingen hoe het koor te begeleiden op drums, gitaren, basgitaar en piano. Later op de middag werden de rollen omgedraaid. Zelfs de meest amuzikale en onervaren collega’s droegen uiteindelijk bij aan een tweetal songs die met verve, enthousiasme en vooral heel veel plezier werden uitgevoerd. Sommigen bleken over verrassende talenten te beschikken. Maar samen maakten we muziek. En hoe! Het resultaat van deze inspanningen verschijnt later deze maand op een tweede BIS CD.

Inmiddels was de BBQ opgestookt. Ook hier werd eigen inzet en samenwerking verwacht. Zo sneed Aart het brood en zijn vinger, stonden de projectmanagers zij aan zij te roosteren met Boer Scholman, en lagen sommige stukjes vis en vlees net iets te lang op het vuur. De sfeer was goed en de gesprekken soms diepgaand! De verbinding is na vandaag alleen maar sterker geworden!!

Arjen van der Velde
Projectmanager Rabobank ICT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.