Nieuw!
CompanyInConcert@home Maak thuis je eigen band!
Impressies
afdelingsuitje 2013 (73)
Recensies

Wat hebben we een
fantastische middag gehad! Jullie workshop is een ontzettende leuke
manier om een keer een instrument in je handen te houden. Marion van Haaster Huisartsengroep Brielle

Marion van Haaster
Huisartsengroep Brielle

Wijnclub 'Le vin non-

Wijnclub ‘Le vin non-specifique’

Wijnclub ‘Le Vin Non-Specifique’

Als vijf koppig vrienden koppel plannen we een paar keer per jaar een leuk uitje. Dit keer besloten om via Muziekcentrum Schagen een workshop ‘spelen in een rockband’ te volgen. En dat heeft z’n (muziek)sporen achtergelaten… Na de ontvangst met koffie begon het brainstormen over een te spelen nummer. Ron kwam met het voorstel om het nummer van ‘Rockin’ All Over The World’ van Status Quo te gaan spelen. Zo gezegd zo gedaan… Na het eerste biertje op naar studio en spelen maar…

Door het enthousiasme en deskundige begeleiding van Ron gooide iedereen al snel alle schroom van zich af en begon iedereen vol overtuiging maar met ook met goede lach de instrumenten te bespelen. Nadat iedereen, overigens zonder enige ervaring, een keer alle instrumenten had bespeeld werd de setting bepaald en werd het nummer geoefend en ingespeeld. Nog even met z’n vijven het nummer in gezongen en een wereldhit was geboren.

Al met al dus een zeer geslaagde workshop waarbij we flink gelachen hebben en waarbij verborgen talenten naar boven kwamen die we van elkaar nog nooit hadden gezien. We hebben het er nog veel met elkaar over gehad dat het een zeer geslaagde middag was.

Bedankt Ron!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.